Aardbevingslachtoffers Qinghai vrezen de winter

De Chinese provincie Qinghai werd vijf maanden geleden geraakt door een aardbeving. Meer dan 2.000 mensen kwamen om het leven, maar de overheid leek snel ter plaatse om hulp te bieden en zei dat het gebied er weer spoedig bovenop zou zijn. Maar hoe staat het er nu voor met de slachtoffers? Is de toegezegde hulp gebracht? Zijn de huizen weer herbouwd? En is de provincie klaar voor de winter, die binnenkort begint en in dit deel van China lang duurt en koud is? Nee, nee, nee. Zo blijkt wel uit onderstaande reportage:

Lees ook:Mijnramp: waar zijn de 153 gebleven?
Lees ook:Aardbeving Qinghai: nog veel mensen onder het puin
Lees ook:Na sneeuw nu ijsoverlast in China
Lees ook:Nog steeds geen regen in Zuidwest China
Lees ook:Aardbevingvrijwilligster deelt ervaring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>