Jongen heeft niet langer 16 tenen en 15 vingers

Foto: CFP / China Daily

De 6-jarige Li Jinpeng uit Shenyang beschikt niet langer over zestien tenen en vijftien vingers. Het Chinese jongetje kwam een paar weken terug in het nieuws omdat hij recordhouder was van het grootste aantal vingers en tenen. Sinds kort beschikt Li echter weer gewoon over tien vingers en tien tenen.

Li is geopereerd in het ziekenhuis van Shenyang, de hoofdstad van de provincie Liaoning. Chirurgen hadden vijf uur nodig om hem van zijn extra vingers en tenen te bevrijden, waarna Li vol hechtingen aan zijn handen en voeten de operatiekamer weer mocht verlaten en tijd kreeg om te herstellen. Volgens de China Daily maakt Li het ondertussen weer goed en mag hij het ziekenhuis waarschijnlijk volgende week weer verlaten. Meer foto’s van Li na de operatie vind je hier.

Lees ook:China blokkeert reis schrijver naar Keulen
Lees ook:Lelijkheidswedstrijd in China
Lees ook:Vlieger op landingsbaan legt vliegveld uren plat
Lees ook:Zes kinderen komen om in verlaten mijn
Lees ook:Meer geld voor man die 11 jaar onterecht vast zat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>