Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon

Een 47-jarige vrouw uit de provincie Guangdong heeft gisteren haar kleinzoon ontvoerd en de moeder, haar eigen dochter, gevraagd losgeld voor het jongetje te betalen. De vrouw eiste een bedrag van 300.000 yuan (een slordige 30.000 euro) en wanneer haar dochter weigerde te betalen, zou ze het jongetje vergiftigen.

Aanvankelijk dacht de moeder van het 15 maanden oude kind dat oma het jongetje even mee zou nemen naar haar oudste zoon. Maar toen de moeder daar was, bleek dat de 47-jarige Wei heel andere plannen had met het kind. Over de telefoon kreeg de moeder te horen dat ze het jongetje alleen nog levend terug zou zien als ze binnen vijf uur het gevraagde bedrag zou overmaken.

De moeder van het jongetje ging niet in op het verzoek, maar besloot zelf op onderzoek uit te gaan. Toen dat geen resultaat opleverde, werd de politie erbij gehaald. Die wist de ontvoerster later die dag wel op te sporen. Oma Wei bekende bij haar aanhouding dat ze niet had verwacht dat haar dochter haar naar de gevangenis zou laten gaan voor de ontvoering. Het geld kon ze goed gebruiken voor haar gokverslaving.

Lees ook:Moeder slaat 3-jarige dood na fouten in klassiek gedicht
Lees ook:Moeder gooit levende baby in vuilnisbak
Lees ook:Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal
Lees ook:Moeder verdwaalt, zoon vindt haar 17 jaar later terug
Lees ook:6-jarige verkocht door moeder’s internetliefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>