Vierjarige verovert de wereld als Michael Jackson

Filmpje gezien? Dan keek je naar Xiao Bao. De jongen is vier jaar oud, komt uit China en houdt van Michael Jackson. Op zich is dat nog niet zo vreemd, maar Xiao is hard bezig de wereld te veroveren met zijn Michael Jackson imitaties.

In China, waar de echte Michael Jackson tot aan zijn dood op een enorme populariteit kon rekenen. heeft Xiao al een hele naam opgebouwd. Xiao mocht optreden bij de World Expo, hij kwam op televisie en de Aziatische media, plus het internet, deden de rest. Maar ook buiten China begint het vierjarige jongetje naam te maken. Vooral na zijn optreden in de populaire Amerikaanse talkshow Ellen (zie bovenstaande video) kan Xiao rekenen op een snel groeiende groep fans.

En zoals dat wel vaker gebeurt met kindsterretjes, nemen de ouders van Xiao de danscarrière van het jongetje bijzonder serieus. Volgens de Shanghai Daily besteden de ouders maandelijks zo’n 20.000 yuan (2.000 euro) aan Xiao’s professionele danslessen en zijn outfit. Het jongetje zelf zegt dat hij al voor zijn geboorte in de buik van zijn moeder aan het dansen was.

Xiao was overigens niet alleen bij Ellen te zien. Ook CNN kwam bij de vierjarige op bezoek om een reportage over de jongste Michael Jackson imitator te maken en ook in Engeland is Xiao inmiddels ontdekt. Binnenkort ook op de Nederlandse televisie?

Lees ook:Ook in Shanghai wordt Michael Jackson herdacht
Lees ook:Oude Michael Jackson spullen? China betaalt er dik voor
Lees ook:Vierjarige dacht dat hij kon vliegen
Lees ook:Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal
Lees ook:Geen ID voor C

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>