Je bent 60 en je krijgt een tweeling

Op je zestigste nog eens bevallen van een tweeling. Er zijn maar weinig mensen op deze wereld die kunnen zeggen dat ze het is overkomen. Maar het overkwam Cheng Lin, een 60-jarige vrouw in Hefei, een miljoenenstad in het oosten van China.

Cheng werd afgelopen dinsdag moeder van twee dochters. Niet helemaal via de normale weg, maar dankzij de zogenaamde ivf-techniek. Cheng wilde graag opnieuw kinderen krijgen, nadat haar enige dochter op 28-jarige leeftijd bij een gasongeluk in 2009 om het leven was gekomen.

Aanvankelijk dacht Cheng dat het niet zou lukken om op haar leeftijd nog kinderen te krijgen, maar met hulp van vrienden vond ze medische specialisten die haar konden helpen bij het zwanger worden. Nu ze is bevallen van twee meisjes, moet Cheng weer denken aan haar in 2009 overleden dochter. De meisjes zouden met exact hetzelfde geluid hun gehuil laten horen.

De baby’s worden voorlopig nog nauwlettend in de gaten gehouden in het ziekenhuis van Hefei. Desondanks gaat het volgens Cheng en haar man helemaal goed komen met het nieuwe gezin. “Ondanks het feit dat we al oud zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat we ze nog goed kunnen opvoeden. Deze meisjes geven ons de moed om door te gaan met leven”, aldus Cheng in de Chinese media.

Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Ontvoerde meisjes vrij na jaar opsluiting in kelder
Lees ook:Aardbevingsoverlevende bevalt van gezonde dochter in China
Lees ook:Het Chinese talent: een pianist zonder handen
Lees ook:Seriemoordenaar biedt zijn organen aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>