Operatie geslaagd: Liang weegt niet meer 225 kilo

China’s zwaarste man, Liang Yong, is begonnen met afvallen. Helemaal vanzelf ging dat niet: de 225 kilo zware Chinees werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis omdat zijn gewicht hem grote problemen begon te geven. De slechts 1,60 meter lange Liang kon nauwelijks meer lopen, zijn gezicht begon op te zwellen en hij had hart- en nierproblemen.

Gelukkig waren de dokters van het Xingqiao Hospital bereid Liang te onderzoeken. Ze ontdekten onder meer dat Liang’s lever en milt twee keer zo groot waren als normaal. De behandeling die de dokters vervolgens op hem hebben losgelaten, lijkt aan te slaan: de zwaarste man is in de afgelopen dagen al 18 kilo kwijtgeraakt.

Tegen een lokale nieuwszender zou Liang gezegd hebben dat hij zich sinds de operatie weer beter voelt. Hoeveel kilo’s hij in de komende periode nog af gaat vallen, zal vooral een kwestie van afwachten zijn. Waarschijnlijk helpt het de zwaarste man al wanneer hij niet langer acht keer per dag een maaltijd verorbert.

In onderstaande video zie je Liang nog voor de operatie. Het mag duidelijk zijn dat hij best wel een groot probleem had met zijn gewicht:

Lees ook:Chinese olifantenman weer onder mes
Lees ook:Druk op de schouders
Lees ook:Die Franse dokter is een heel goede Chinees
Lees ook:Jongen heeft niet langer 16 tenen en 15 vingers
Lees ook:Chinese soldaten goed bevriend met Cambodja

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>