Beetje vreemd: een 3-jarig meisje in de wasmachine

Een 3-jarig meisje uit China kwam dit weekend vast te zitten in een wasmachine. Hoe en waarom het kind in de wasmachine kroop is nog een raadsel, maar het arme kind raakte zo vast te zitten dat haar ouders haar niet konden redden.

De ouders besloten na drie uur heldhaftige pogingen de hulp van de brandweer in te roepen. Die wist gelukkig hoe een wasmachine gedemonteerd moet worden en bevrijdde het Chinese meisje. Dat ging wel ten koste van dat handige apparaat om kleren mee schoon te krijgen.

Lees ook:Lerares scheurt per ongeluk oor van leerling kapot
Lees ook:Moeder slaat 3-jarige dood na fouten in klassiek gedicht
Lees ook:Zelfmoordpoging voor deelname universiteit
Lees ook:Vervangbare slachtoffers
Lees ook:China’s één-kind-politiek blijft overeind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>