Meningen verdeeld over Olympische nieuwbouw

Al een tijdje kunnen bezoekers van china.blog.nl hun mening geven op de stelling 'De Olympische nieuwbouw in Beijing past helemaal niet bij de stad'. De meeste mensen laat het koud, gezien het geringe aantal reacties, maar onder de dertig stemmers die wel een bolletje hebben aangevinkt, waren de meningen verdeeld.

De helft is het namelijk roerend met de stelling eens. Veertig procent (12 mensen) vindt dat moderne architectuur bij een moderne metropool past. De overige drie bezoekers vonden iets anders. Wat? Daar kan ik alleen maar naar raden. Wil jij je mening over 'het vogelnest' en de CCTV-torens nog even kwijt? Reageren mag altijd! 

Lees ook:Diplomatieke sporters
Lees ook:‘Verwerpen mensenrechtenrapport China niet terecht’
Lees ook:Gewoon naar Tibet?
Lees ook:Nieuwe stelling: De Olympische Spelen hadden nooit in China mogen plaatsvinden
Lees ook:Borsten vergroten voor een betere baan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>