China.blog.nl weer dagelijks up to date

Er was een maandje radiostilte op china.blog.nl. Een vakantie met beperkte internetverbinding en druk reisschema zorgde ervoor dat het dagelijks posten van nieuwsberichten, columns en reistips een onmogelijke taak werd. Maar een nieuwe maand is aangebroken en dus begint china.blog.nl aan een nieuwe, actieve start. Vanaf vandaag kun je dagelijks nieuwe berichten vinden en reageren op actuele stellingen. Bovendien kun je weer volop tips en reacties achterlaten.

Veel leesplezier! 

Lees ook:Word jij de nieuwe Chinablogger?
Lees ook:Welkom!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Nieuw Chinees jaar, nieuwe blogger!
Lees ook:Propaganda.blog.nl :)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>