Nieuw Chinees jaar, nieuwe blogger!

Welkom op China.blog.nl! Dit blog bestaat al een aantal jaren, maar na een periode van stilte is aan mij de eer dit blog nieuw leven in te blazen. Vorig jaar heb ik drie maanden in China gewoond en tijdens die periode heb ik een sterke liefde ontwikkeld voor dit geweldige land in het verre oosten. Nu ik weer terug ben in Nederland, volg ik de gebeurtenissen in China op de voet.

Elke dag opnieuw gebeurt er ontzettend veel in China. Mooie dingen, maar helaas ook minder fraaie zaken. Mijn doel is over allebei te bloggen, soms op persoonlijke wijze, soms op meer afstandelijke wijze. Uiteraard ben ik daarbij erg benieuwd naar jullie mening. Voel je dus vrij om volop te reageren op berichten en wat mij betreft laat je daarbij je gedachten zoveel mogelijk gaan. Heb je tips of vragen die je liever per e-mail stelt? Mail dan naar [email protected]

Goed, de komst van het Jaar van de Tijger betekent voor China.blog.nl dus de komst van een nieuwe blogger. Ik heb in ieder geval zin om hiermee aan de slag te gaan en hoop dat ik de verwachtingen waar kan maken. Het lijkt me mooi om dit blog met jullie hulp tot een succes te maken! Bij deze iedereen alvast een gelukkig Chinees Nieuwjaar toegewenst! Oftewel: Xīn Nián Kuài Lè!

Ate Hoekstra

Lees ook:Colofon
Lees ook:Inwoners van Xinjiang: u mag weer e-mailen
Lees ook:Ook Yahoo’s e-mail wordt in China gekraakt
Lees ook:Nu ook e-mail in Xinjiang!
Lees ook:China.blog.nl: we zijn er weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>