China en India trainen samen tegen terrorisme

Van vrijdag tot gisteren trainden Chinezen samen met Indiërs tijdens een militaire anti-terrorisme oefening. Beide landen stuurden honderd grondtroepen naar het zuid-Chinese Kunming. De training, Hand-in-Hand 2007, was succesvol, volgens de militaire leiders. Beide landen hebben van elkaar geleerd tijdens het demonsteren van verschillende technieken. Zelfs de deelnemer op deze foto, die de Chinese ademhalingstechniek 'da qigong' presenteert, heeft vast genoten van de samenwerking.

Foto: Xinhua

 

Lees ook:Chinese soldaten goed bevriend met Cambodja
Lees ook:Kan China de oorlog nog voorkomen?
Lees ook:Eerste politieke aftasting tussen Taiwan en China
Lees ook:India en China willen beter samenwerken
Lees ook:Hillary Clinton roept China op tot samenwerking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>