Muggenmania

Zodra het hier ook maar een beetje begint te schemeren, is het tijd om je te wapenen. Dikke lagen deet, bakken met wierook en vreemd riekende moordwerktuigen moeten uit de kast worden gerukt om jezelf te beschermen. Muggen maken het nachtleven van de gemiddelde warmbloedige backpacker zuur hier in China. De bulten die je overhoudt na een zuigattack zouden niet misstaan tussen het landschap van Yangshuo. Al hebben ze niet direct de vorm van een olifant of biddende monnik.
De suckers hier in het oosten hebben het lef door je broek heen keihard toe te slaan. Ze kennen geen genade en hebben het lef van een hele zwerm Hollandse muggen. Geen zin om in je drukke reisschema ook nog eens iedere vijf minuten de actie krabben en ergeren in te passen? Leg een tweede huid aan van anti-muggenspul, stoom jezelf van tafel met wierook in alle soorten en maten en zoek vooral een partner met een lekkerdere bloedsoort. En dan nog: sterkte.

Lees ook:Speelgoedstress
Lees ook:China wil geen kernwapens meer in het Midden-Oosten
Lees ook:En ik noem je…’Olympics’
Lees ook:Nieuwe stelling: De Olympische Spelen hadden nooit in China mogen plaatsvinden
Lees ook:Protest in Tibet houdt aan, Dalai Lama vraagt om onderzoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>