Verboden stad rolstoelvriendelijk

Naast al het verschrikkelijk nieuws over de aardbeving in Sichuan, lijkt het haast onzin om te berichten over minder belangrijk nieuws. Toch is het voor het handjevol toeristen dat wel een visum heeft weten te bemachtigen voor de Spelen misschien interessant om te weten dat ook minder validen voortaan een tochtje door de Verboden Stad kunnen maken. In het teken van de Help de Gehandicapten Dag is de toeristische hotspot eindelijk begaanbaar gemaakt voor mensen die slechter ter been zijn. Er is een speciale route aangelegd waarmee invaliden hoge drempels en lange trappen kunnen ontwijken. Helaas zijn er, ook voor mensen die wel goed ter been zijn maar over een minder sterke conditie beschikken, nog geen dergelijke plannen voor een route op de muur…

Lees ook:Druk op de schouders
Lees ook:De muur, voor iedereen anders
Lees ook:Hong Kong is China’s meest leefbare stad
Lees ook:De topgolfers komen voortaan naar Hainan
Lees ook:De snelste trein is van China: 416 km p/uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>