Lekker Hollands broodje voor Pekinggangers

Persoonlijk kun je mij niet blijer maken dan met een vakantie vol Chinese maaltijden. Als ik nog maar twee dagen te gaan heb, slaat de paniek toe, omdat ik keuzes moet maken. Daar hebben de bezoekers van Beijing komende Spelen geen last van. Zij die niet willen genieten van een authentiek Chinees ontbijtje, kunnen hun dagelijkse energie halen uit oer-Hollandse broodjes. Een team van meesterbakker van Maanen staat in het Holland House klaar voor de atleten en hun aanhang om ervoor te zorgen dat ze geen maaltijd tekort komen. Misschien beter om het risico te vermijden dat je een wedstrijd lang hurkend boven een gat hangt, maar o zo jammer voor liefhebbers van vet, heet en overheerlijk eten…

 

Lees ook:Pandaverkiezing: verhuizing naar Beijing voor winnaars
Lees ook:Rijst, hitte en technische mankementen
Lees ook:Europese bedrijven gaan lekker in China
Lees ook:Nieuwe les op Chinese basisscholen: voetbal
Lees ook:Getver, wat een smerig restaurant in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>