Hong Kong zoekt al dagen naar een piloot

In Hong Kong wordt al sinds vorige week woensdag naar een vermiste piloot gezocht. Steve Morrissey, afkomstig uit Nieuw Zeeland, raakte vermist tijdens een wandeltocht in het buitengebied van Hong Kong. Tot nu toe is alleen een hoed gevonden waarvan verondersteld wordt dat die van Morrisey is.

Morissey ging vorige week woensdag, 4 augustus, wandelen met een collega-piloot uit Nieuw Zeeland. De twee hadden afgesproken elkaar op een bepaald punt te ontmoeten, maar Morrissey kwam niet opdagen. Toen de piloot zich later voor een vlucht van Hong Kong naar Londen moest melden, bleef hij nog steeds weg.

Meer dan 200 mensen zijn inmiddels op zoek naar Morrisey. Behalve lokale politiemensen, hebben zich inmiddels ook familieleden en vrienden gemeld voor de zoektocht. Tot nu toe zonder succes, maar uiteindelijk zal hij toch ergens moeten zijn.

Lees ook:Al eens met een frauderende piloot gevlogen?
Lees ook:Ernstige luchtvervuiling Hong Kong na zandstorm
Lees ook:“Hong Kong moet luchtkwaliteit verbeteren”
Lees ook:Een Nederlands belastingdealtje in Hong Kong
Lees ook:Gokken op voetbal? Leuk, maar niet in Hong Kong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>