Les gevend duo een beetje te enthousiast

Een Chinees stel dat lesgeeft in Guangxi is iets te enthousiast  geweest. In de wil hun studenten te helpen bij het moeilijke staatsexamen plaatsten de man en vrouw de vragen en antwoorden een paar dagen voor het examen op internet. Na arrestatie verklaarde het lesgevende duo dat ze dit hadden gedaan om het halen van hoge cijfers eenvoudiger te maken.

Op de vraag hoe ze de examenvragen en -antwoorden hadden bemachtigd, antwoordden de man en de vrouw dat ze die van een onbekende persoon hadden gekregen. Nadat ze zelf voor het examen geslaagd waren, besloten ze hun informatie te delen met anderen. Ook besloten ze naar de noord-oostelijke provincie Heilongjiang af te reizen. Daar wilde het stel trouwen, maar nog voor de plechtigheid kon beginnen werden ze ingerekend door de Chinese politie. Het duo wordt nu beschuldigd van het stelen van staatsgeheimen en zal vermoedelijk voor langere tijd achter de tralies komen.

Lees ook:Onder het mes door slechte spiekmethode
Lees ook:Weer slavernijschandaal in China
Lees ook:Tijger nu echt bijna uitgestorven
Lees ook:Ambtenaar blaast zichzelf op na ruzie met ex
Lees ook:Archeologen Terracotta krijgers winnen mooie prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>