Extreme sneeuw en kou in China: problemen en pret

Al een week duurt het nu: de hevige sneeuwval in verschillende delen van China. Net nu miljoenen mensen op pad gaan om Chinees Nieuwjaar te vieren zijn wegen niet begaanbaar en hebben boeren te kampen met bevroren gewassen. Voor wie niet direct in de problemen is gekomen vanwege de kou en de sneeuw, biedt de dikke laag ijs echter ook een hoop plezier, zoals hier te zien is (in Houhai, een park in het centrum van Beijing).

 

Lees ook:Beijing onder de loep
Lees ook:Op wintersport in China
Lees ook:Extreme regenval in zuid-China zorgt voor problemen
Lees ook:Chinees vangt steur van 250 kilo
Lees ook:Olympisch nieuwjaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>