Chinezen krijgen Belgische pinten

De Belgische brouwerij Martens gaat een eigen merk lanceren in China. Als de brouwerij in de buurt van Shanghai op volle toeren draait kunnen de Chinezen gaan genieten van een Martens 1758 van eigen bodem. De Belgen zien in China een nieuwe afzetmarkt voor hun pils, dat in Nederland vooral verkocht wordt als huismerk van supermarkten. Of de Chinese bierdrinkers er hun Qingdao of plaatselijke specialiteiten voor laten staan, is afwachten. Als het percentage alcohol iets boven de gebruikelijke 3% uitschiet, maakt het biertje misschien wel een goede kans…

Hbvl.be

Lees ook:Borsten vergroten voor een betere baan
Lees ook:China degradeert corrupte voetbalteams
Lees ook:‘Kracht van Chinese aardbeving was enige oorzaak tienduizenden doden’
Lees ook:WK Voetbal: Chinezen wel blij met Vuvuzela
Lees ook:Rijke zwervers in Qingdao

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>