Shanghai Expo: ‘Happy Street’ niet op tijd af

Eerder deze week kon je hier lezen wat de Nederlandse inbreng is op de World Expo in Shanghai, maar vandaag is duidelijk geworden dat de trots van Nederland, ‘Happy Street’, toch niet op tijd af zal zijn. Er ontbreken namelijk nog een aantal kunstwerken, waardoor de inrichting van het paviljoen nog niet volledig is. Dat schrijft de NOS vandaag.

Volgens coördinator Walter van Weelden is de aswolk die vorige week het Europese luchtruim teisterde de grote boosdoener. De levering van de kunstwerken is daardoor vertraagd. Maar ook de spullen die wel in Shanghai worden afgeleverd, komen niet automatisch bij de mensen van ‘Happy Street’ terecht. Die stranden namelijk volop bij de beveiliging.

Gelukkig komt met de vertraging de opening van het paviljoen niet in gevaar. Het gebouw zelf is namelijk helemaal klaar, zei Van Weelden tegen de NOS. Jan Peter Balkenende kan zaterdag dus nog gewoon het lintje doorknippen.

In het onderstaande filmpje kun je alvast zien hoe ‘Happy Street’ er ongeveer uitziet:

Lees ook:Balkenende knipt lintje ‘Happy Street’ door
Lees ook:‘Happy Street’ zeer succesvol in Shanghai
Lees ook:‘Happy Street mooiste gebouw dat ik ooit heb gezien’
Lees ook:Máxima en Willem-Alexander naar Shanghai Expo
Lees ook:Wat doet Nederland op Shanghai Expo?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shanghai Expo: ‘Happy Street’ niet op tijd af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>