CCTV torens aan elkaar gebouwd

Het moet één van de modernste en wonderlijkste gebouwen van Beijing worden: het nieuwe CCTV gebouw. De Chinese staatsomroep zal voor de Olympische Spelen in augustus zijn intrek nemen in de 'Twin towers', die deel uitmaken van een hypermodern gebied van 55.000 m2.

Dit weekend werd een begin gemaakt met het aan elkaar linken van de twee torens. Op de foto's kun je zien hoe de bouw ervoor staat en hoe het gebouw er over tien maanden uit moet komen te zien. Beijing heeft nog een flinke klus voor de boeg dus.

 

Lees ook:Levenslange celstraf na instorten gebouw
Lees ook:Hoogste gebouw ter wereld in Shanghai
Lees ook:In ieder geval één paviljoen is af…
Lees ook:Olympische fanaat
Lees ook:Al gezien? De ‘Made in China’ commercial op BBC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>