Olympisch nieuwjaar

Hoe kon het ook anders: het overgaan van 2007 in 2008 ging in Beijing gisteravond gepaard met Olympisch thema. Duizenden mensen, vooral studenten, trotseerde de temperatuur van min zeven om bekende popsterren in het centrum van de stad te horen zingen over het grote sportevenement. Zwaaien en juichen besloegen het grootste deel van de activiteiten. Op 8-8-2008 zullen de Olympische Spelen in Beijing van start gaan. De zender CCTV5 veranderde vandaag voor de gelegenheid in Olympic Channel. Tot het evenement zal losbarsten zal er nog een hoop geld en moeite worden gepompt in de finishing touch van gebouwen, hotels, een extra terminal en huizen in het centrum.

Foto: Reuters

Lees ook:Groter, sneller, duurder: Beijings Terminal 3
Lees ook:Nog een weekje…
Lees ook:Herdenking Tiananmenmoorden ’89 zet China op scherp.
Lees ook:Spielberg niet naar Spelen
Lees ook:In de startblokken voor de olympische invasie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>