De afbraak van Beijing

Zoals ik al schreef, kan er veel veranderen als je even niet in de Chinese hoofdstad bent geweest. Zo trof ik deze leegte aan op de plek waar vroeger toeristen en Chinese riksjarijders elkaar probeerden te ontwijken in smalle steegjes aan de rand van Houhai. Gelukkig is er een stoel blijven staan als stille getuige van het ooit zo populaire hutonggedeelte…

 

Lees ook:1,3 miljard dollar om te slopen
Lees ook:Nepsigaretten in beslag genomen
Lees ook:In het centrum van Beijing
Lees ook:Favoriete plekken, nummer 7
Lees ook:Weg van de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>