Acht Olympische panda’s naar Beijing

Een heuse internetverkiezing werd er voor opgezet: het uitroepen van acht Chinese panda's tot Olympische exemplaren die tijdens het evenement in Beijing te zien zijn. Inmiddels zijn de beren vanuit hun verblijf in Sichuan (Chengdu) overgevlogen naar de hoofdstad en trekken ze daar een nieuwsgierig publiek. Tijdens de Spelen in China? Een bezoekje aan de Beijing Zoo scheelt weer twee uur vliegen of veertig uur treinen…

Xinhua 

Lees ook:Spectaculaire Chinese opening
Lees ook:Chinese trein gaat straks 380 km per uur
Lees ook:Beijing wil met de trein naar Londen
Lees ook:Chinese musea gratis in 2009
Lees ook:Studenten maken plaats voor persconferenties in Beijing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>