Olympische opening: gehuld in smog of zon?

In zo'n beetje alle bijlages over de OS die dit weekend bij de kranten en tijdschriften waren gevoegd, kwam hetzelfde onderwerp aan bod: de luchtkwaliteit in Beijing. Auto's de stad uit, fabrieken gesloten: het moet goed komen met de smogtoestand voor de sporters zich zaterdag zullen presenteren. De Chinezen zelf schijnen te vertrouwen op het resultaat van hun maatregelen. Maar zij kunnen zich nu alweer bezighouden met de volgende kwestie. Het weer. Voorspellingen over hevige buien worden afgewisseld met optimistische zon-vooruitzichten. Wat het zal worden? We zullen het zien.

Lees ook:Liever een Chinese weerman dan de dokter
Lees ook:Rookvrije Spelen in China?
Lees ook:Ook Chinezen bang voor voedselvergiftiging
Lees ook:Parkour populair onder Chinese jongeren
Lees ook:Weg met de rochelcultuur?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>