Spectaculaire Chinese opening

Ook al is China de Olympische Spelen misschien niet waardig, een spectaculaire opening organiseren kan de Volksrepubliek als de beste. De boekdrukkunst, de Zijderoute, kungfu, kalligrafie: alles kwam op perfect geregisseerde wijze voorbij tijdens het officiële gedeelte vand de opening van de Spelen in hoofdstad Beijing. Geen pas uit de maat maakten de dansers en trommelaars tijdens het spectakel. Ik ben benieuwd of de rest van de Spelen ook zo vlekkeloos zullen verlopen.

 

Lees ook:Olympische stewardessen gezocht
Lees ook:Olympisch publiek leert klappen en juichen
Lees ook:Allemaal naar China
Lees ook:Dag 11: de dag van de rij
Lees ook:Go China: weinig protest en veel bezoekers

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Spectaculaire Chinese opening

 1. Albertine

  wie o wie wil er voor mij uit china de officiele merchandise van beijing 2008 olympische spelen meebrengen?het gaat om de mascottes(de 5 verschillende) en dan de uitvoeringen in een soort knuffels van +/- 16 cm of de panda-achtige mascotte in een grotere knuffeluitvoering. Hier op marktplaats vragen ze zulke hoge prijzen, wellicht wil iemand mij als olympische spelen fan me wil helpen.

    /   Reply  / 
 2. hannes

  Hallo,

  Is iemand van jullie in China? We zouden namelijk graag weten of onze website: http://www.nieuws.be toegankelijk is in China. we hebben nl gehoord van niet.

  Groeten

    /   Reply  / 
 3. Petra

  @Hannes
  Ja hoor, je website komt luid en duidelijk door in China.
  Ik neem aan dat alles nog in Beta staat, toch?

  Groetjes uit Guangzhou,
  Petra

    /   Reply  / 
 4. iemand

  hoi

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>