Griekenland, een kolonie van China?

Je las het hier al twee maanden terug, de Chinezen doen forse investeringen in Griekenland en verwachten op die manier een springplank te bouwen naar de rest van Europa. Maar daar houdt het niet mee op, want China is ook bezig met het voet aan wal krijgen in Rotterdam.

In Nieuwsuur is vanavond uitgebreid aandacht voor deze ontwikkeling. En de redactie van Nieuwsuur is alvast zo vriendelijk geweest de reportage, die ruim elf minuten duurt, online te zetten. Zodat iedereen nog voor de feitelijke uitzending kan zien dat de reacties over de komst van de Chinezen verdeeld zijn. In Rotterdam worden ze met open armen ontvangen, maar sommige Grieken vrezen dat Griekenland straks een Chinese kolonie is:

Lees ook:China opnieuw naar de maan
Lees ook:China: Europa doet te weinig om crisis aan te pakken
Lees ook:Sportpakjes in drie kleuren
Lees ook:Beltegoed voor gestrande Chinezen
Lees ook:De digitale muur wordt nog hoger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>