In de fik gezet door gameverslaafde

Over de hele wereld is het spel World of Warcraft een groot succes, maar de meest bizarre verhalen over verslaafden aan dit spel, komen toch wel uit Azië. Zo zou een Chinees echtpaar hun pasgeboren baby zijn vergeten te voeden omdat ze zo opgingen in het spel en krijgen veel jongeren suïcidale trekjes als hun karakter niet doet wat ze willen.

Deze week kwam er weer een bericht van zo'n doorgeslagen gameverslaafde uit China.

Een 17-jarige jongen stak een klasgenoot in brand omdat hij dacht een vuurmagiër uit World of Warcraft te zijn. Aan de urenlange computervreugde van de dader hield het slachtoffer derdegraads brandwonden over op bijna de helft van zijn lichaam. Hopelijk is de jongen nu van zijn verslaving genezen, want in de cel waar hij de komende acht jaar mag doorbrengen, zal de online game vast niet verkrijgbaar zijn… 

Lees ook:Circusleeuw bijt arm af
Lees ook:Doodstraf na ombrengen snurkende kamergenoot
Lees ook:Chinees steekt familie en dorpsgenoten dood
Lees ook:Moordpartij op school in Zuid-China
Lees ook:Chinese kleuters opnieuw slachtoffer steekpartij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>