‘Chinese boy’ zoekt vrienden op youtube

Op youtube vind je niet alleen interessante, gekke of mooie filmpjes. Er bestaan ook totaal nutteloze filmpjes waarop vijf minuten lang niets gebeurt. Wat deze jongen precies wil bereiken met zijn handendansjes voor de camera? Vrienden maken! Ik moet zeggen: ik ben gecharmeerd, vooral wanneer de geïmproviseerde blokfluit tevoorschijn komt. Ik wacht met smart op het volgende filmpje…

Lees ook:Camerageile hond in Wuyuan
Lees ook:China opnieuw naar de maan
Lees ook:Chinese verkeersagenten krijgen boetes voor onbeleefd gedrag
Lees ook:Handig, een officieel doktersadvies op internet kopen
Lees ook:Positief denken over milieuvervuiling in China

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>