Shanghai Metro biedt zoenend stel excuses aan

Nu tienduizenden mensen hebben 'genoten' van het beveiligingsfilmpje met de twee zoenende Chinezen, bieden de autoriteiten van Shanghai Metro Co. hun excuses aan. De medewerkers die de kusactie van het stel op YouTube plaatsten, zijn ontslagen. Of de sterren uit het zoenspotje verder gaan met hun aanklacht tegen de metrobazen, wordt niet vermeld. Het filmpje is op YouTube inmiddels 181 duizend keer bekeken en nog altijd niet verwijderd. Vanaf eind januari zal het hopelijk afgelopen zijn met dit soort Big Brotherachtige incidenten: dan voert China een privacywet in die het verbiedt beveiligingsfilmpjes aan derden (of honderdduizendsten) te verstrekken.

Lees ook:Zoenend stel klaagt metro aan
Lees ook:Chinese olifantenman weer onder mes
Lees ook:‘Chinese boy’ zoekt vrienden op youtube
Lees ook:China op het Filmfestival
Lees ook:Een zeemeermin in Shanghai

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shanghai Metro biedt zoenend stel excuses aan

  1. Marcel

    Het aardige is dat het filmpje niet eerst op youtube stond maar op tudou.com wat een succesvol bedrijf is dat vanuit Shanghai draait.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>