Chinese vrouw pleegt zelfmoord vanwege nepgeld

Drie nepbiljetten van honderd yuan waren de reden dat een jonge vrouw uit zuid-China zich met haar baby in een rivier stortte. De vrouw had op de plaatselijke markt ruzie gekregen met een verkoper, die haar de driehonderd yuan in haar handen had gedrukt. De vrouw kwam overstuur thuis en verbrandde het geld. Vervolgens begaf ze zich in de richting van de rivier, waar brandweermannen haar en haar baby 's avonds dood aantroffen. De vrouw was schijnbaar zo boos en in de war geweest, dat ze dit als haar enige uitweg zag…

Xinhua

Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Moeder gooit levende baby in vuilnisbak
Lees ook:Je bent 60 en je krijgt een tweeling
Lees ook:Sluipschutter houdt gijzelnemer tegen
Lees ook:Metro Nanjing verrast door paaldanseres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>