Lerares scheurt per ongeluk oor van leerling kapot

In Shanghai heeft een lerares het linkeroor van een 7-jarig meisje kapot gescheurd. De lerares, die Engelse les geeft op een basisschool, vond het meisje te ondeugend en heeft het kind daarom stevig bij haar oor vastgepakt. Het meisje had vijf hechtingen nodig om het oor weer goed te krijgen.

De directie van de school gaat er vanuit dat de lerares per ongeluk het oor heeft kapot gescheurd. De lerares heeft bovendien haar werk in de afgelopen decennia altijd goed gedaan, zo schrijft de Shanghai Daily. Na afloop van het incident heeft de lerares nog wel haar verontschuldigingen aangeboden aan zowel het meisje als aan haar ouders. Daarmee is de zaak vermoedelijk voor zowel de school als de lerares afgedaan. Of het meisje haar linkeroor ondertussen weer volledig kan gebruiken is helaas niet bekend.

Lees ook:Moeder slaat 3-jarige dood na fouten in klassiek gedicht
Lees ook:Zes kinderen komen om in verlaten mijn
Lees ook:Peuter wordt gedwongen spijkers te eten
Lees ook:Chinese studenten kraken Google
Lees ook:Zelfmoordpoging voor deelname universiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>