Moeder gooit levende baby in vuilnisbak

Dat Chinese ouders nog vaak niet weten wat ze met een ongewenst kind moeten, werd eind maart duidelijk toen 21 babylijkjes uit een rivier werden gevist. In de stad Foshan,wat in het zuiden van China ligt, kwam dit nog eens pijnlijk aan het licht. Een moeder gooide haar net geboren jongetje levend in de vuilnisbak van een hotel.

De baby zat in een plastic zak en had het geluk dat zijn gehuil rond middernacht werd gehoord door de hotelmanager. Het jongetje werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar het moet vechten voor zijn leven. Het kind is namelijk niet alleen bijna gestikt, maar zit ook nog onder de snijwonden.

Enkele dagen na het dumpen van de baby slaagde de politie erin de 19-jarige moeder van het kind aan te houden. Op beelden van een bewakingscamera zou duidelijk zijn te zien hoe zij de baby in de vuilnisbak gooide. De moeder, een caissière bij het hotel, gaf toe dat ze het kindje inderdaad had gedumpt. Waarom ze zo graag van het jongetje af wilde, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Moeder slaat 3-jarige dood na fouten in klassiek gedicht
Lees ook:Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal
Lees ook:Twee arrestaties na dumpen 21 babylijkjes
Lees ook:Tibetaanse herders na veertig dagen gered van bergtop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>