Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal

Het WK voetbal doet soms vreemde dingen met mensen. Een man in Tianjin, een miljoenenstad in het noorden van China, wilde zelfs zo graag een WK wedstrijd zien dat hij besloot zijn één jaar oude zoon vol te stoppen met slaappillen.

Het voorval gebeurde afgelopen week, tijdens de wedstrijd tussen Duitsland en Engeland. Het jongetje wilde graag met zijn vader spelen, maar daar had de vader op dat moment helemaal geen trek in. Plotseling bedacht de vader zich dat hij nog slaappillen in huis had. Die vermaalde hij en stopte hij in het eten van de peuter.

Na de dosis slaappillen viel het jongetje al snel in slaap, maar toen de moeder van het kind de volgende ochtend thuis kwam lukte het haar niet hem weer wakker te krijgen. Na nog eens twaalf uur gewacht te hebben, besloten de ouders toch maar naar het ziekenhuis te gaan. Daar wisten de dokters te vertellen dat de 1-jarige het wel gaat redden en uiteindelijk weer wakker zal worden.

Na afloop was de moeder erg kwaad op de vader, maar die had nu wel in alle rust kunnen toezien hoe Duitsland Engeland met 4-1 uitschakelde. Of de man nog wordt vervolgd is niet bekend.

Lees ook:Moeder gooit levende baby in vuilnisbak
Lees ook:Pianoles wordt kindermoord
Lees ook:Vierjarige dacht dat hij kon vliegen
Lees ook:Oma vraagt losgeld na ontvoering kleinzoon
Lees ook:Vierjarige verovert de wereld als Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>