Achtergrondmuziekje voor varkens in slachtbank

Een tijdje geleden kon je op deze site al lezen dat China van plan was ' diervriendelijker' te gaan slachten. Daarbij kun je je natuurlijk vanalles voorstellen: minder varkens gepropt in een kleine truck, het lijden beperken door snel en goed te slachten of de dieren een beter leven geven voor ze de slachtbank bereiken. Nu de eerste slachtbank in Chongqing Duitse en Koreaanse snufjes heeft overgenomen, blijkt dat dee slagers daar hebben iets anders bedacht: een achtergrondmuziekje en een lekkere douche voor de toekomstige hamlappen. Daar worden ze volgens de kenners relaxed van. Vervolgens worden ze met elektrische schokjes in slaap gebracht en overlijden ze. Vredig en relaxed.

China Daily

Lees ook:Vriendelijk slachten in China
Lees ook:Zeer onofficieel, maar Kim Jong-Il is in Beijing
Lees ook:Peuter krijgt slaappillen, want vader kijkt voetbal
Lees ook:Technische hoogstandjes in China
Lees ook:China brengt nog geen licht in Korea conflict

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>