Hoogste gebouw ter wereld in Shanghai

Hoogtevrees moet je niet hebben als je de toren wilt bezoeken die tussen de wolkenkrabbers van Shanghai zal verrijzen. Het megagebouw, dat 118 verdiepingen zal tellen, moet het hoogste bouwsel ter wereld worden. 580 meter zal de wolkenkrabber bij in Pudong de lucht inschieten. Dit weekend is begonnen met de bouw van het zogenaamde Shanghai Center. En tussen deze twee reuzen moet het uitsteken…

(Foto: Xinhua)

Lees ook:CCTV torens aan elkaar gebouwd
Lees ook:Gedenkstenengrond tekort in Shanghai
Lees ook:Wachten, wachten, wachten voor de trein in China
Lees ook:In ieder geval één paviljoen is af…
Lees ook:De prins en zijn jarige prinses zijn in Shanghai

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoogste gebouw ter wereld in Shanghai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>