Dalai Lama ontmoet Obama en de Amerikaanse pers

In China zijn de leiders nu nog kwader dan een week geleden, want ondanks het protest uit Beijing ging de geplande ontmoeting tussen de grote spirituele leider van Tibet en de grote democratische leider van de Verenigde Staten gisteren door. Barack Obama wilde namelijk eens met de Dalai Lama praten, gewoon om als mannen onder elkaar een gesprek over zaken als menselijke waarden, religieuze harmonie en wereldvrede te hebben. Al werd er uiteraard ook even stilgestaan bij de zorgen van het Tibetaanse volk. Om de Chinese leiders toch een beetje tegemoet te komen, vond het gesprek tussen de twee leiders niet plaats in het officiële ontvangstkantoor van Het Witte Huis, maar in een andere kamer. Na afloop nam de altijd vriendelijke en vrolijke Dalai Lama de tijd om de pers nog wat te vertellen:

Lees ook:Dalai Lama zingend onthaald in Washington
Lees ook:Dalai Lama houdt wel van China
Lees ook:Dalai Lama mag Obama niet ontmoeten
Lees ook:Een goed gesprek met de Dalai Lama
Lees ook:18 februari: Dalai Lama ontmoet Barack Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>