Een goed gesprek met de Dalai Lama

Het is alweer een paar dagen terug, maar de Dalai Lama werd deze week 75. Dat gebeurde afgelopen dinsdag, op 6 juli. Voor verschillende media was zijn verjaardag voldoende reden om eens een goed gesprek met de Dalai Lama aan te knopen. Ook het Indiase NDTV had een interview met de spirituele leider van Tibet.

Een groot deel van het interview kun je in de video hierboven zien. Daarnaast is het volledige gesprek na te lezen op de website van NDTV. In het gesprek gaat de Dalai Lama op veel verschillende onderwerpen in en doet hij opnieuw prachtige uitspraken. Zo vertelt hij onder meer dat er geen enkele twijfel bestaat: ook de Dalai Lama is maar gewoon een mens.

Lees ook:Dalai Lama houdt wel van China
Lees ook:Dalai Lama mag Obama niet ontmoeten
Lees ook:Ondanks blokkade, twittert Dalai Lama met Chinezen
Lees ook:Dalai Lama zingend onthaald in Washington
Lees ook:Dalai Lama wil president Hu Jintao ontmoeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>