Chinaspecial bij Volkskrant

Zin in een Chinatripje of gewoon benieuwd naar ervaringen van andere reizigers in het enorme Aziatische land? Hou zaterdag dan de Volkskrant in de gaten. Het dagblad komt met een Chinaspecial in de reiskatern, vol tips, verhalen en foto's. Heb je zelf nog tips of weet je het beter? Deze week kun je je mening en commentaar nog kwijt op de bijbehorende site.

 

Lees ook:Diplomatieke sporters
Lees ook:Colofon
Lees ook:Chinese reisgekte kost dode
Lees ook:Ik ga gewoon naar Tibet? Helaas…
Lees ook:Volgende week op China.blog.nl: raad je plaatje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>