Meer over het meer

Niet ver van Shanghai ligt een gigantisch meer. Compleet met vliegers, bootjes en paviljoenen is het een toeristische hotspot, voor Chinezen en Westerlingen. Meer info over de mooie plaats waar ik vandaag gefotografeerd ben? Lees het morgen op china.blog.nl (en doe alvast een gokje: waar hang ik uit vandaag?)!

Lees ook:Nieuw Chinees jaar, nieuwe blogger!
Lees ook:Raad je tekstje
Lees ook:Ook in Shanghai wordt Michael Jackson herdacht
Lees ook:De prins en zijn jarige prinses zijn in Shanghai
Lees ook:88 kunstenaars werken aan een sneeuwsculptuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>