In het centrum van Beijing

…daar staat mijn bed! Een splinternieuw, klein en prachtig hostel in Xicheng zorgt ervoor dat ik met een korte wandeling kan genieten van Tiananmen, Houhai en Beihai en me ‘s avonds in de kleine hutong met een muziekje en koud biertje kan terugtrekken. Kijk op www.kellyscourtyard.com voor een geweldig verblijf en een sfeerimpressie. Geinteresseerd? Snel boeken, want de zeven uberschone kamers blijven natuurlijk niet lang geheim!
(Excuses voor het ontbreken van beeld en links: niet alles werkt zoals ik wil hier in de Oost).

Lees ook:Zomers Mandarijn
Lees ook:Dag 11: de dag van de rij
Lees ook:China blijft Tibet en Dalai Lama zwart maken
Lees ook:Zeepaardjes en zijderupsen op Olympisch menu in China
Lees ook:Muur is geen muur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>