Vakantie in China? Vlieg door naar Taiwan!

Na een paar weken China eens zin om de vakantie voort te zetten op een warm eiland? Eitje! Vandaag was de eerste lijnvlucht tussen China en 'aartsvijand' Taiwan een feit. Voortaan kun je vanuit Beijing, Shanghai en Guangzhou een retourtje Taiwan maken. De omweg via Hong Kong is dus niet meer nodig. Of het extra tripje in je reisbudget zal passen is nu alleen nog de vraag…

AFP 

Lees ook:Ernstige luchtvervuiling Hong Kong na zandstorm
Lees ook:Vliegveldvoordeel
Lees ook:Olympische stewardessen gezocht
Lees ook:Hong Kong stemt voor meer democratie
Lees ook:Hong Kong is China’s meest leefbare stad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>