Vliegveldvoordeel

Van plan om heel China te gaan doorcrossen in één vakantie? Dan heb je vast al uitgezocht welke route het makkelijkst, snelst en voordeligst is. Maar soms kan het voordeel al beginnen bij het boeken van de tickets. Er zijn genoeg luchthavens in China die vanuit Nederland goed te bereiken zijn. Wat dacht je van Chengdu? Een reisje kan ook vanuit die stad in het verre westen beginnen. Kunming is ook een optie, als je het prachtige zuiden wilt bezoeken. Voor stedentrips zijn Shanghai, Hong Kong en Beijing uiteraard de beste startpunten en voor wie het platteland en de industriele gebieden wil ontdekken, is Guangzhou een goed alternatief. Met al die keuzes kun je flink aan de slag bij het zoeken naar tickets. Want een vliegreisje naar Chengdu via Shanghai kan zomaar een stuk goedkoper zijn dan een lijnvlucht naar Shanghai zelf. Met een beetje passen en meten kun je jezelf zo honderd euro besparen en toch genoeg van het land zien. Als zou ik je niet aanraden om voor die paar centen een paar dagen Beijing te skippen. Dat hoort eigenlijk op je lijstje…

Lees ook:Vakantie in China? Vlieg door naar Taiwan!
Lees ook:World Expo start met massaal weggeven tickets
Lees ook:Olympische stewardessen gezocht
Lees ook:Acht Olympische panda’s naar Beijing
Lees ook:Big city

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vliegveldvoordeel

  1. China fan

    Klopt helemaal – wat ik nog toe kan voegen is dat het soms gunstiger uitpakt een all-in pakket te nemen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>