KLM vanaf vandaag rechtstreeks naar Hangzhou

Plannen om binnenkort naar China op reis te gaan? Overweeg dan niet alleen om een rechtstreekse vlucht naar Beijing, Shanghai of Hong Kong te nemen, maar denk ook eens aan Hangzhou. Vanaf vandaag, zaterdag 8 mei, vliegt de KLM namelijk drie keer per week naar deze Chinese stad in de provincie Zheijiang.

Volgens de luchtvaartmaatschappij zelf is KLM hiermee de eerste maatschappij die een directe verbinding aanbiedt tussen Hangzhou en Europa. Met deze vlucht denk KLM de verbinding van China met Europa en de rest van de wereld te verbeteren. “Bovendien geeft KLM hiermee de mainportfunctie van Schiphol een flinke impuls,” aldus president-directeur Peter Hartman.

De vliegtuigen naar Hangzhou vertrekken vanaf Schiphol (vlucht KL881) op maandag, woensdag en zaterdag. Op dinsdag, donderdag en zondag keren ze weer terug naar Nederland (vlucht KL882). In elk vliegtuig is plaats voor 318 passagiers.

Hangzhou is onder toeristen één van de meest populaire steden van China. De miljoenenstad ligt ongeveer 150 kilometer bij Shanghai vandaan en is onder meer bekend geworden door het West Lake, volgens velen één van de mooiste meren van China. Kijk hier voor meer redenen om naar Hangzhou te gaan.

Lees ook:KLM start lijnvlucht naar Hangzhou
Lees ook:Chinees vliegtuig in brand na opstijgen
Lees ook:Vliegende Fenix, China’s eerste jet
Lees ook:Volgende week op China.blog.nl: raad je plaatje
Lees ook:Technisch hoogstandje van de week, deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>