Chinese auto verdwijnt bijna in de weg

Foto: CFP / China Daily

Het zal je maar gebeuren. Je maakt net even een ritje in je nieuwe wagen en er zit plotseling een gat in de weg. En niet zomaar een gat, nee een gat van tien vierkante meters en toch zeker een meter diep.

Dit overkwam een bestuurder op een weg in de buurt van Nanchang, wat in het zuidoosten van China ligt, niet ver bij Wuhan en de rivier Gan Jiang vandaan. Het is de meest welvarende regio van China. Er is veel industrie in het zuidoosten, er zijn grote havens, vliegvelden en er is veel geld.

Maar afgelopen vrijdag was er dus ook zomaar een gat in de weg. En dat was bijna groot genoeg om een auto volledig te doen verdwijnen, wat dus ook bijna gebeurde. Hoe het gat zo plotseling kon ontstaan wordt nog uitgezocht. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Lees ook:China ziet de elektrische auto echt wel zitten
Lees ook:Elke Chinees een eigen (groene) auto
Lees ook:Ford roept meer dan 200.000 Chinese auto’s terug
Lees ook:De duurste auto’s waren snel weg in Beijing
Lees ook:Chinese Honda bouwers staken door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>