Chinezen zien UFO en gooien vliegveld dicht

Foto: people.com.cn

Zo af en toe duikt er weer eentje op in China, een UFO. De ongeïdentificeerde ruimtevaartuigen zorgen elke keer weer voor de nodige opschudding. Gisteren werd er opnieuw eentje gespot. Dit keer in Hangzhou, de miljoenestad in het oosten, waar de KLM sinds twee maanden ook naar toevliegt.

De signalering van deze UFO werd door de Chinese luchtvaartautoriteiten bijzonder serieus genomen. Het vliegende object werd gisteravond rond de klok van 9 uur gesignaleerd en kort daarna werd het Xiaoshan Airport gesloten. Hoeveel problemen het sluiten van het vliegveld heeft veroorzaakt vertelt de Chinese pers niet, maar de vliegtuigen die uit de steden Ningbo en Wuxi kwamen werden weer terug gestuurd naar de vertrekplaats.

Wat de Chinezen gisteren precies hebben gezien zal waarschijnlijk onbekend blijven. Ook zullen we waarschijnlijk niet te weten komen wat er precies met deze UFO is gebeurd. Wellicht is het ruimtevaartuig tot landen gedwongen, wellicht is hij door daadkrachtige straaljagerpiloten naar beneden gehaald. De autoriteiten zeggen dat ze een onderzoek zijn gestart en dat meer details later bekend worden gemaakt.

Het is in ieder geval beslist niet de eerste keer dat er in China een UFO is gesignaleerd. Op videosites als YouTube en de Chinese tegenhanger YouKu circuleren tal van video’s waarin ruimtevaartuigen en dergelijke buitenaardse zaken een hoofdrol opeisen. Eén van de meest mysterieuze video´s is zonder twijfelen deze: een UFO in Shanghai, al kun je er sterk over twijfelen of deze UFO net zo echt als die gisteren in Hangzhou is gesignaleerd.

Lees ook:Vlieger op landingsbaan legt vliegveld uren plat
Lees ook:KLM vanaf vandaag rechtstreeks naar Hangzhou
Lees ook:KLM start lijnvlucht naar Hangzhou
Lees ook:Ongeluk in pretpark Shenzhen eist 6 levens
Lees ook:Verzorger laat hek open, tijger verscheurt man

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Chinezen zien UFO en gooien vliegveld dicht

 1. Ate Auteur

  Dat klopt. Maar het gaat bij de video ook niet om de actualiteit. Als je het bericht leest, zie je dat ik schrijf dat er op het internet vele UFO video’s circuleren en dit is er één van. Nogmaals voor de duidelijkheid: de video heeft dus betrekking op een andere melding, niet op de UFO melding in Hangzhou.

    /   Reply  / 
 2. Denis Dhondt

  Alhoewel ik heel zeker in UFO’s geloof en nog veel meer in het paranormale, moet ik helaas zeggen dat deze video niet om een UFO gaat.
  Er zijn UFO’s gezien in China waarvan enkele haarscherp gefilmd zijn. Maar hier gaat het om http://www.youtube.com/watch?v=xqcebC5kqTg&NR=1

    /   Reply  / 
 3. saar

  ik geloof in ufo’s maar deze video overtuigd nou niet echt veel mensen
  de helft van de UFO staat er op en het word steeds heraalt
  nou doei
  :-)

    /   Reply  / 
 4. paul

  IK HEB ZELF EEN KEER EEN UFO AAN MIJN RAAMPJE VAN VLIEGTUIG GEZIEN,OP 10KM HOOGTE.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: black jack tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>