Chinees vliegtuig in brand na opstijgen

In Singapore is afgelopen vrijdag een vliegtuig van China Eastern Airlines in brand gevlogen net nadat het was opgestegen. Het vliegtuig had Shanghai als bestemming, maar kon gelukkig op tijd terugkeren naar de luchthaven Changi Airport. Geen van de 229 passagiers zijn gewond geraakt, zo weet persbureau AFP.

Medewerkers van het vliegveld en van China Eastern Airlines weigeren bekend te maken wat er precies aan de hand was met vlucht MU568. Er wordt gesproken over een technisch mankement, maar verdere informatie ontbreekt. Eén van de passagiers vertelde journalisten dat ze zag dat de linkervleugel in brand stond en dat ze rook zag.

Lees ook:Ongeluk in pretpark Shenzhen eist 6 levens
Lees ook:Volgend jaar kun je met Tibet Airlines vliegen
Lees ook:KLM vanaf vandaag rechtstreeks naar Hangzhou
Lees ook:Tibet krijgt vliegveld naast Mount Everest
Lees ook:China blijft in de ban van mysterieuze UFO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>