Oude Michael Jackson spullen? China betaalt er dik voor

In de Chinese gokstad Macau was het afgelopen weekend een Hollywood veiling. Oude spullen van onder meer pop- en filmsterren werden er voor grote bedragen verkocht. Zo weet Het Parool te vermelden dat een door Michael Jackson en Michael Jordan gesigneerde basketbal maar liefst 245.000 dollar heeft opgebracht.

Maar niet alleen de basketbal was populair. Ook andere Michael Jackson artikelen verruilden voor veel geld van eigenaar. Zo was een anoniem persoon bereid om 180.000 dollar te betalen voor een met Swarovski-kristallen ingelegde handschoen van Michael Jackson.

Behalve spul van de King of Pop gingen er ook stukken van andere sterren onder de hamer. Daaronder ook een jurk van prinses Diana en kostuums uit films als Batman, Game of Death, The last samuraie en Ghostbusters.

Lees ook:Ook in Shanghai wordt Michael Jackson herdacht
Lees ook:Vierjarige verovert de wereld als Michael Jackson
Lees ook:Is Liverpool straks een Chinese voetbalclub?
Lees ook:China haalt geld terug uit Amerika
Lees ook:Nieuw statussymbool: waakhond voor 455.000 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>