Hanggai terug naar Nederland voor optredens

Het Chinees – Mongoolse folkmuziek gezelschap Hanggai komt binnenkort terug naar Nederland voor enkele optredens. Vorig jaar zorgde de formatie uit Beijing voor één van de grootste verrassingen op het populaire Lowlands festival.

Hanggai, die traditionele Mongoolse muziek combineert met rootsmuziek en zogenoemde keelzang, bracht onlangs het tweede album ‘He who travels far’ uit. Ter promotie daarvan toert de formatie de komende weken door Europa. Op 30 oktober komt Hanggai naar het Belgische Turnhout, 14 november Paradiso – Amsterdam, 18 november 013 – Tilburg, 19 november Luxor Live – Arnhem, 20 november Burgerweeshuis – Deventer en op 11 december Vera – Groningen.

Lees ook:China stuurt voetbaltalenten naar Europa voor training
Lees ook:China op het IDFA
Lees ook:België wil Chinese markt met peren veroveren
Lees ook:KLM start lijnvlucht naar Hangzhou
Lees ook:World Expo: 70 miljoen bezoekers is nog ver weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>