Amsterdamse China radio in Shanghai

Het vanuit Amsterdam opererende mediabedrijf Chinese Radio en Televisie (CRTV) gaat vanaf vandaag, 9 april 2010, samenwerken met de Shanghai Media Group (SMG), één van China’s grootste mediabedrijven. In het radioprogramma ‘Live it up Shanghai’ gaat SMG voortaan tien minuten zendtijd besteden aan fragmenten uit CRTV uitzendingen.

‘Live it up Shanghai’ wordt sinds 2003 in Shanghai uitgezonden en is sindsdien volledig gewijd aan lifestyle onderwerpen uit Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Japan en Korea. Met ingang van vandaag is ook aandacht voor lifestyle nieuws uit Nederland. Het Shanghainese radioprogramma zal fragmenten uitzenden die op dinsdag- en donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur bij de CRTV te horen zijn..

Volgens een persbericht van de CRTV kan het radioprogramma rekenen op een groeiende belangstelling onder jonge expats. Deze luisteraars zijn vooral geïnteresseerd in verschillende culturen, toerisme, mode, entertainment en nieuwe producten. ‘Live it up Shanghai’ wordt in het Engels en het Mandarijn uitgesproken en kan op driemaal zoveel luisteraars rekenen als de naaste concurrent. De radio- en tv-uitzendingen van CRTV zijn in het Nederlands, Kantonees en Mandarijn te volgen. Kijk hier voor meer informatie over de uitzendingen in Nederland.

Lees ook:Even voorstellen: talenpartner Kun
Lees ook:Rijst, hitte en technische mankementen
Lees ook:Shanghai dit weekend het strijdtoneel van Formule 1
Lees ook:Ook in Shanghai wordt Michael Jackson herdacht
Lees ook:Misschien straks, Grunberg’s Tirza in het Chinees

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>