20 Vietnamese bruiden doen grote verdwijntruc

Hij was nog zo gelukkig, de dorpsbewoner Wang. Hij was namelijk net getrouwd met de Vietnamese Ruan Xiaofang. Dat koste hem 33.000 yuan (3.300 euro), maar dat geld had de Chinees graag voor zijn nieuwe vrouw over. Wang was zelfs zo gelukkig dat hij al zijn vrijgezelle vrienden ook kennis liet maken met Vietnamese vrouwen.

Daar waren de vrijgezellen wel blij mee. De vriendinnen van Ruan waren namelijk stuk voor stuk charmant, lief en vriendelijk. De huwelijken werden snel geregeld, het verlovingsgeld werd zonder problemen door de Chinese mannen op tafel gelegd.

Maar ondanks het feit dat Wang gelukkig was getrouwd, ging er na ongeveer een maand iets mis. Zijn kersverse bruid zei na het diner dat ze nog even iets moest kopen en verliet het huis. Wang vertrouwde haar volledig, maar moest al snel concluderen dat ze niet van plan was terug te komen. Wang besloot daarop al zijn vrienden te bellen, stuk voor stuk inmiddels getrouwd met een Vietnamese schoonheid. Maar ook die vrouwen waren die avond weggelopen en ook zij kwamen niet meer terug.

De politie van de provincie Jiangxi, waar Wang en zijn vrienden wonen, is inmiddels een onderzoek gestart naar de verdwenen bruiden. Van hen ontbreekt voorlopig nog ieder spoor. Wel wist de politie Wang te vertellen dat hij en zijn vrienden door de vrouwen zijn bedrogen. De Vietnamese schoonheden zouden alleen maar uit zijn op de bruidschatten.

Lees ook:China heeft overal vrienden, ook in Egypte
Lees ook:Zelfmoordpoging voor deelname universiteit
Lees ook:Uitstekend gedaan China, die Winterspelen
Lees ook:Vijf doden bij weer een steekpartij in China
Lees ook:100 slangen krioelen door beddenwinkel

1 Reacties // Reageer

One thought on “20 Vietnamese bruiden doen grote verdwijntruc

  1. kees

    Wie heeft nou wie genomen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>